Anketa

KOJA JE IGRICA PO VAŠEM MIŠLJENJU BOLJA?

CALL OF DUTY
0 (0%)
BATTLEFIELD
0 (0%)

Ukupno Glasova: 0

CALL OF DUTY-VS-BATTLEFIELD.

  • 1 replies
  • 1397 views

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Offline Atebash

  • *****
  • 370
  • +6/-0
    • Profil
    • BHLegend - Classic Games
Odg: CALL OF DUTY-VS-BATTLEFIELD.
« Reply #2 : Ponedjeljak, 16, Prosinac, 2013, 23:10:51 »
Eh da sam bar 10 godina mladji :D Call of Duty nisam igrao od 2, a Battlefield... Imam 3 i igrao sam ga oko pola sata, ali od Battlefield: Vietnam nisam igrao kako treba.

Ako cemo posmatrati te stare igre: CoD mi je bio drazi, iako je i BF sjajan! Proveo sam puno vremena na COD 1 i BF 1942. Ali to je bilo bas davno :)

CALL OF DUTY-VS-BATTLEFIELD.
« Reply #1 : Ponedjeljak, 16, Prosinac, 2013, 22:18:57 »
Pozdrav svima,kako ste mi vi?Sigurno se pitate zašto sam postavio novu temu sa naslovom "Call of Duty-vs-Battlefield."Pa ovako to sve ide,kroz historiju čovječanstva su se uvijek događale borbe i ratovi da bi se saznalo ko je jači i uspješniji.Tu imamo primjer:Napoleon protiv cijelog svijeta,isto kao i Hitler protiv cijelog svijeta,fažisam protiv komunizma,pa onda SAD protiv SSSR-a,Audi-vs-Toyota-vs-BMW-vs-Mercesed Benz...A danas se dešava veliki ratovi između dva game veterana:Call of Duty i Battlefield.

Pa me zanima,pošto ima puno igrača na ovome forumu,da se oglase koja je igra bolja:COD:GHOSTS ili BATTLEFIELD 4.

Takođe,napominjem da Call of Duty:Ghosts ima megabogati paket multipayer pucačke zabave,veće i lijepše mape i tonu modova.Loše strane su mu:singlplyer kampanja je loša.

Dok Battlefield 4 ima ubitačno impresivan koktel nezamisljivo bogate grafike i najboljeg pucačkog multiplayera.Minus mu je:singleplayer kampanja je bolja od BF3,ali je i dalje njanjava.

Sada je na vama,prvo kolo se radi o singleplayeru,ko će pobijediti,to vi odlučite...

Pozdrav!

P.S.
1 KOLO:SINGLEPLAYER traje od 17.12-19.12.2013.