Po meni, vec sami Magicni Vjetar i Skriveno lice su u podredjenom polozaju u odnosu na Zagora i Marti Misteriju (govorim za izdanja koja su zasad sigurna da ce krenuti da izlaze) jer nisu izlazili u Dnevniku i velikoj vecini ljudi su nepoznati. Zato mislim da je bolje kretati prvo sa izdanjima koja su izlazila u Dnevniku, jer ljudi ovdje ih znaju. Siguran sam da cete se sloziti da ce mnoooogo vise ljudi kupiti Teksa, Mister Noa, Zagora, Martija na kioscima, sigurno ce vise ljudi reci "Eee pazi Teks (Zagor, M No... ) njega nisam citao jos od 1986, daj da uzmem da vidim" ili "Vidi, Mister No, ovo sam citao kao mali, stari je toga imao dosta nekad" pa ce uzeti (ipak se tako proda mnogo brojeva nego sto mi mislimo, kad bi se izdavacke kuce oslanjale samo na nas koji smo u tome do grla - ne bi ni bilo stripova kod nas...) a sigurno ce se na taj nacin skupiti i novi kolekcionari... A siguran sam da ce mnogo manje ljudi reci sebi "Vidi, neki Skriveno lice, ovo lici na Bleka (Marka, Zagora, Teksa, Mikija) sto sam citao prije, bas cu uzeti da pogledam je li dobar strip" tako da je po meni bolje krenuti s onim provjerenim, sto kod nas skoro svi znaju, nego s nepoznatim izdanjima (npr, ja nikad nisam bio u prilici ni da vidim neki strip Skrivenog Lica ili Sangajskog djavola, cak ni Magicnog Vjetra s tim sto sam njega vidjao u Srb na kioscima), pa kad se fino stane na noge i sve se ustali, onda krenuti s globalno nepoznatim izdanjima