Da, sad se sjetih, uvijek zaboravim da su to 2 razlicite epizode, posto sam po nekom svom tripu iz Dnevnika odrastao u uvjerenju da je to sve jedna te ista epizoda (Helingen)
A razlika ima, nisam ni ja rekao da nema, to smo odmah konstatovali, al nisu velike (jesu bitne, ali nisu velike). Ne mozes malo drugacije obojenu koricu nazvati velikom razlikom. To cak nije ni mnogo bitna razlika, mnogo su bitnije ove druge sto si naveo. Nikad nisam vidio Zagora bez znaka orla (Evo, da krenemo od pocetka: Imam ZS 454, Extra Zagor 31, Horus Tutto Zagor 1, i u svakom Zagor ima orla na grudima.Naravno, kako svi znamo taj orao nije bio formiran u prvom broju, mozda cak ni u drugom (Teror, ili Uzas na nasem), kao sto i Zagor ima trake oko rucnih zglobova koje kasnije nestanu, sjekira mu nije bas ista kao kasnije, itd, ali to nema veze sa Tutto Zagorom, to je razrada junaka jer mu lice jos nije bilo formirano, na kraju krajeva te greske su se ispravile za nekoliko brojeva ali lik Roberta Taylora ostao je preko 50 brojeva, siguran sam da je i Tutto Zagor Suma zamki sa istim ovim stvarima kao u Zenith Giganteu 52) ). A sto se tice ovog za Tonku sto je pomenuo i PiWild, i to za jaknu u Tutto seriji, bilo bi dobro ovo: Kad bi neko uspio (na italijanskim forumima toga sigurno ima, ali ja ne znam italijanski) ako neko zna, da nadje i da postavi poredjenja u svim brojevima komplet prvih 235 brojeva (toliko je izaslo Tutto Zagora) sa Zenithom, sve te razlike. I nakon ovih stvari mislim da je definitivno bolje izdavati remasterizovanu verziju tj Tutto Zagora (osim slova na naslovnici koja bi trebalo da budu sa originala, msm da su nam svima ta ljepsa)