ROSENCRANTZ štampa za Vas!

  • 15 replies
  • 3981 views

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

*

Offline osim

  • *
  • 25
  • +0/-0
    • Profil
ROSENCRANTZ štampa za Vas!
« Reply #1 : Utorak, 29, Svibanj, 2012, 21:30:05 »
Poštovani ljubitelji stripa i članovi foruma stripovi.ba!

ROSENCRANTZ je najmlađi izdavač na ovim prostorima, koji planira da vas narednih godina redovno snabdeva vrhunskim stripovima, prvenstveno domaćih autora.

ROSENCRANTZ je mala izdavačka kuća, ali sa velikim ambicijama, posebno kada je renesansa domaćeg stripa u pitanju. Pod domaćim mislimo na strip iz zemalja Jugoistične Evrope.

Naš izdavački plan za naredni period obuhvata četiri edicije:

- domaći karikaturalni strip
- domaći antifašistički strip
- antologije kratkih priča domaćih autora
- premijerni albumi domaćih autora.

O kvalitetu izdanja brine urednik - naš najveći strip scenarista i poznati publicista Toza Obradović.
Naravno, nećemo bežati i od kvalitetnog inostranog strip, posebno onog koji dolazi iz malih zemalja, a koji ima vrhunski kvalitet.

ROSENCRANTZ od samog starta želi da sa vama, poštovaocima i poznavaocima stripa, ostvari snažnu saradnju. Pozivamo vas da iznosite svoje predloge, ideje, da nas podržite svojim savetima i sugestijama. Mi ćemo vam za tu pomoć uzvratiti kvalitetnim stripovima.

Posebno mesto u našim planovima imaju strip autori, za koje se nadamo da će, barem oni najuporniji i najkvalitetniji, postati naši redovni saradnici.

Pozivamo vas da posetite ROSENCRANTZ-ovu wes stranu: www.rosencrantz.rs kao i profil na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/Rosencrantz/334219803313534