Korpa:

0 stripova
 x 

Trenutno nemate stripova u vašoj korpi.

Ukupno 0,00 KM

.Agarthi Comics

agarthi

Agarthi Comics d.o.o. - Izdavačka kuća osnovana u Bosni i Hercegovini 2012. godine, sa primarnom djelatnošću: izdavanje stripova, strip albuma, grafičkih novela.

 

Kao jedna od najmlađih izdavačkih kuća u regionu i jedina izdavačka kuća u Bosni i Hercegovini koja se bazirala na izdavanje stripova, za širu javnost, već na samom početku i sa svojim prvim izdanjima je pokazala da joj kvalitet izdanjajedan od primarnih ciljeva.

 

 

Prisustvom na 7. MAFESTU, Festivalu stripa u Makaraskoj (Hrvatska)  Agarthi Comics je dobio sve pohvale za svoj rad i izuzetan kvalitet svojih izdanja od dugogodišnjih autora iz Bonelli Comics kuće, što nam je definitivno motiv više da istrajemo, kako sa kvalitetom, tako i da pokažemo da i iz Bosne i Hercegovine, može izaći kvalitetan proizvod, kvalitetan strip.

 

Za sam početak rada izabrali smo izdanja Bonelli Comicsizdavačke kuće iz Italije, čija su izdanja na ovim prostorima i najpopularnija. Sve o našim izdanjima pogčedajte ovdje (kategorija naša izdanja).

 

Takođe radimo da nekim drugim, američkim, belgijsko-francuskim stripovima koji bi trebali ugledati svjetlo dana iz ove izdavačke kuće.

 

 

Mi smo mala, ali ipak odabrana grupa koja pokušava nešto da napravi kako za svu našu djecu, tako i one velike koji su još na neki način ostali djeca.

       

 

 

© 2011-2021 Agarthi Comics.